GONG

photo Tomi Nuotio @flow2018

GONG  – Way to Natural Harmony

 

Aineellisesti gong on taottu metallilevy. Se on yleensä muodoltaan pyöreä. Pinta on laakea, reunoiltaan taivutettu. Gongin pinta on jaettu kolmeen alueeseen. Jokainen alue tuottaa soitettaessa erilaatuisen äänen. Eri alueilla on myös eri merkitys. Gongia voi ajatella aurinkona. Se symboloi henkeä ja edustaa alkuperäistä hiljaisuutta ja luomisen mahdollisuutta. Gong muodostaa äärettömyyden ensimmäisen liikkeen. Sen värähtelyt ovat kaikkien olemassa olevien tai mahdollisesti olemassa olevien muotojen, olentojen ja ajatusten elämänvirtaa. Yksittäisen nuijan iskulla gong säteilee elämää spektrin ja taajuuksien halki.

Gong is the most sublime instrument of Yogi. It is an instrument which heals nervous system, opens and develops inner self. Gongs sound relax, release from over thinking and stimulate whole body and mind to return to way of natural harmony,

You can thing Gong as the sun. It symbolize the universe and represents original silence and possibility of creating. Gong makes infinities first movement. Its vibrations are the life currents of all forms, beings and thoughts that exist or can exist. With a single stroke of the mallet, the gong radiates life across a spectrum of frequencies, from the big bang to time when universe quiets down.

 

 

 

antti(a)anttitolvi.com